Do non-Europeans support European integration? – Analysis of the development and relationship between public support for European integration and European identity - Fodorová, Veronika
Podpora európskej integrácie a európskej identity. Vzájomné vzťahy európskej integrácie a európskej identity, ich analýza na základe výsledkov eurobarometra. Metodológia, zdroje dát, výsledky. Budúcnosť európskej integrácie.