Hodnocení disparit v kontextu soudržnosti zemí Visegrádské čtyřky - Poledníková, Eva
Rozdiely v úrovni jednotlivých krajín Vyšehradskej štvorky (Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko) a z nej vyplývajúcej miery dosiahnutia súdržnosti v období 2004 až 2010. Komparácia disparít v krajinách Vyšehradskej štvorky.