Energy poverty and implications in the region of sub-Saharan Africa - Bocora, Ján
Význam energie pre hospodársky vývoj a chudobu. Chudoba ako jeden z najkritickejších prvkov globálnej ekonomiky. Energetická chudoba a jej charakteristika. Meranie energetickej chudoby. Energetická chudoba v sub-Saharskej Afrike (SSA). Energetický paradox SSA. Hospodársky vývoj SSA.