International criminal justice and global challenges - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Medzinárodný trestný zákon ako komplexný poriadok. Predmet medzinárodného trestného zákona. Individuálna trestná zodpovednosť. Kategórie medzinárodných trestných činov. Medzinárodný trestný súd.