Ako ušetriť v samospráve - Marianyi, Peter
Najdôležitejší problém všetkých obcí a miest na Slovensku je nedostatok financií. Prieskum medzi starostami a primátormi slovenských miest a obcí o tom, ako sa s nedostatkom financií vyrovnávajú.