Scrum as the Method Supporting the Implementation of Knowledge Management in an Organization - Miklošík, Andrej
Scrum ako metóda na podporu implementácie znalostného manažmentu v organizácii. Základné princípy metódy Scrum. Scrum proces. Scrum a znalostný manažment.