Trhy práce ve státech Visegrádské čtyřky a ekonomická krize - Potužáková, Zuzana
Dopady krízy na ekonomickú situáciu štátov V4. Vývoj vybraných indikátorov priemernej hodnoty 2004-2008/2009. Trhy práce V4 po ekonomickej kríze. Protikrízové opatrenia v V4. Regidity trhov práce v V4.