Specifika francouzského přímeho zdaňení jeho terminologické aspekty - Schrecková, Adéla
Pohľad na francúzsky daňový systém Špecifická dane z príjmov fyzických a právnický osôb. Porovnanie štruktúty priamych daní vo Francúzsku a v Českej republike.