Ženy v ekonomii - R. Luxemburgová - Sirůček, Pavel
Stručný pohľad na životnú a vedeckú dráhu Rosy Luxemburgovej (1870-1919), nemeckej marxistickej ekonómky, novinárky a političky poľsko-ruského pôvodu.