U.S. – Latin America relations in the 21st century - Šabo, Marián
Vzťahy USA a Latinskej Ameriky v 21. storočí, problémy. Obchodné rokovania, návrh USA na vytvorenie FTAA (Free Trade Area of the Americas) v roku 1994. Nová architektúra finančného systému. Iné politické delenia medzi USA a Latinskou Amerikou. Imigrácia.