Transboudary cooperation in management of natural resources in Carpathian region - Černota, Mikuláš, 1979-
Cezhraničná spolupráca Karpatského regiónu v oblasti manažmentu a ochrany prírodných zdrojov. Všeobecná riadiaca štruktúra. Interregionálne iniciatívy. Alpy a Karpaty.