Bezpečnost v regálových skladech - Malý, Petr
Bezpečnosť v skladoch ako jeden zo základných predpokladov pre ich správnu a bezproblémovú prevádzku. Zásady ochrany osôb v skladoch. Regálový systém v sklade a otázka bezpečnosti. Dôležitosť prevencie. Pravidená kontrola a išpekcia.