Montenegro since independence: success story - Gabrielová, Petra
Analýza ekonomického, politického a sociálneho vývoja Čiernej Hory od jej nezávislosti. Historické pozadie, vývoj v bývalej Juhoslávii. Ekonomická charakteristika. Čierna Hora a Európska únia, proces integrácie Čiernej Hory do EÚ, euro.