Russia and the WTO accession process - Ščepán, Michal
Vstup Ruskej federácie do WTO (World Trade Organization). Špecifické úvahy o vstupe do WTO. Proces vstupu do WTO. Prístupová komisia, zber informácií. Multilaterálne a bilaterálne rokovania o vstupe. Vstupový "balík". Formálny vstup. Analýza pozadia integrácie Ruskej federácie do WTO.