The impact of global economic crisis on the Slovak automotive industry - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vplyv globálnej ekonomickej krízy v rokoch 2008/09 na slovenský automobilový priemysel. Úloha automobilového priemyslu v slovenskej ekonomike. Vplyv globálnej recesie na ekonomiku Slovenska. Tri veľké automobilové spoločnosti na Slovensku - Volkswagen, KIA a Pegueot Citroen. Obnova automobilového priemyslu v rokoch 2010 a 2011.