Vývoj rozdílů úhrnné plodnosti ve státech a regionech východní části Evropské unie v letech 1991-2008 - Kurkin, Roman
Vstupné hypotézy. Vývoj regionálnej diferenciácie úrovne úhrnnej pôrodnosti na úrovni NUTS 2. Vývoj medzištátnej diferenciácie úrovne úhrnnej pôrodnosti vo východnej časti Európskej únie. Vplyv štátneho efektu.