Trendy v počítačovej simulácii v spojení s projektovaním výrobných systémov - Dilský, Slavomír
Projektovanie výrobných systémov vo firmách pomocou počítačovej simulácie ako nástroja podpory rozhodovania správne navrhnutého výrobného systému. Simulácia a testovanie riadiaceho systému.