Proces udeľovania ratingu - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Rating ako analýza verejných a dôverných informácií, ktoré zozbiera analytik ratingovej agentúry. Základný obsah tvorby ratingu. Priebeh ratingového procesu.