Majú to ženy - matky, na Slovensku ťažké? - Kuzmická, Žaneta
Prieskum a názory na problematiku rovnosti príležitostí uplatňovania sa žien - matiek na trhu práce. Rodová rovnosť na slovenskom trhu práce a jej aplikácia v praxi.