Demokracia a fiškálny kompakt - Daveri, Francesco
Úspornosť vs. rast v krajinách EÚ. Správna cesta je využiť flexibilitu európskej zmluvy o rozpočtovej disciplíne a uskutočňovať štrukturálne reformy. Strašidlo antiúsporných hnutí. Paradoxy únie.