Láska neláskavá - Kláseková, Martina
Malí a strední podnikatelia na Slovensku sa pri získavaní financovania opierajú hlavne o svoje banky, úrokovú turistiku príliš nepestujú. No úspejú v menšej miere než priemerná európska firma.