Zdaňovanie cien a výhier u fyzických osôb - Rabatinová, Marcela, 1977-
Ceny a výhry oslobodené od dane. Ktoré ceny a výhry podliehajú zdaneniu podľa zákona o dani z príjmov. Dva spôsoby zdanenia cien a výhier.