10 rád, ako sa nestať nešťastným nezamestnaným - Prodaj, Martin
Desať rád zo sveta práce, kde je dobré naučiť sa byť nezamestnaným. Turbulentný trh práce a zvládnutie ťažkých a depresívnych situácií. Činnosti a aktivity, ktoré pomôžu danú situáciu zmeniť.