Podporuje vzdelávanie - Hinková, Andrea
Projekt Kvalita z našich regiónov. Vzdelávanie občanov pre získanie ekonomických znalostí, ktoré im pomôžu rozhodovať sa pri nákupe z pohľadu makroekonomiky. Projekt zameraný na potraviny, nepotravinársky sortiment a na služby. Podpora výrobcov, prvovýrobcov a obchodníkov v regiónoch Slovenska. Spoločnosť COOP Jednota v projekte.