Investície prevýšili zisk - Hinková, Andrea
Investície spoločnosti Tesco Stores SR do nových prevádzok. Vstup spoločnosti Tesco na slovenský trh v roku 1996. Preinvestovanie 1,2 mld. eur. Dvanásťpercentný medziročný rast tržieb. Programy, ktoré chránia životné prostredie. Predaj slovenských výrobkov. Prípravy pre spustenie internetového predaja.