Conceptual framework and research propositions for modelling the diffusion of technological innovation - Vasiľová, Mária, 1985-
Difúzny výskum, jednoduché difúzne modely začleňujúce cenový efekt. Difúzny výskum posledného desaťročia, identifikácia úlohy a pozície difúzneho modelovania v marketingovom výskume. Empirická analýza Bassovho modelu. Hlavné výsledky výskumu. LCD televízory a správanie slovenských spotrebiteľov.