Pekelne dobrý pomocník pri rozhodovaní v tíme - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Rozhodovanie v podmienkach neistoty. Rôzne spôsoby riešenia tímového rozhodovania v komplexných až strategických neopakujúcich sa rozhodnutí. Konflikt, ktorý môže medzi členmi kolektívu vzniknúť. Negatívne vnímané roly v kolektívoch. Agresor, blokátor, bojazlivec, prospechár, skokan, dominátor. Opodstatnenie roly diablovho advokáta v skupinovom rozhodovaní.