Vývoj poistného trhu Maďarska v rokoch 2004 - 2010 - Kafková, Eva
Rozvoj poistného trhu v Maďarsku, ktorý charakterizujú niektoré dôležité ukazovatele. Poisťovne pôsobiace na území Maďarska. Maďarská asociácia poisťovní a je ciele týkajúce sa inštitúcií poisťovníctva.