Vplyv hospodárskej krízy na organizačnú štruktúru malých a stredných podnikov - Dobai Korcsmáros, Enikő
Organizačná štruktúra malých a stredných podnikov. Poukázanie na zmeny v organizačnej štruktúre malých a stredných podnikov v období hospodárskej krízy na základe výskumu uskutočneného v okresoch Komárno a Nové Zámky. Reinžiniering - radikálna premena podniku.