Preddavky na daň z príjmov fyzických osôb na rok 2012 (paragraf 34 ZDP) - Rabatinová, Marcela, 1977-
Kedy sa platia preddavky, výška preddavkov na daň, ich zaokrúhľovanie a splatnosť, výpočet poslednej známej daňovej povinnosti na účely platenia preddavkov v roku 2012. Kto (FO) platí/neplatí preddavky na dań v roku 2012.