A Komáromi járás helyzetének ismertetése a kis- és középvállalatok segítségével - Dobai Korcsmáros, Enikő
Význam malých a stredných podnikov v ekonomike Slovenska. Delenie podnikov podľa počtu zamestnancov a obratu. Charakteristika Komárňanského okresu. Swot analýza tohto okresu. Hospodárske subjekty v Komárňanskom okrese. Vývoj počtu malých a stredných podnikov v Komárňanskom okrese a Nitrianskom kraji (2005-2009).