Jistota něco stojí - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s Jakubom Strnadom, predsedom predstavenstva Allianz poisťovne v Českej republike. Úspechy a ďalší vývoj poistného sektora i v oblasti informačných technológií.