Aktuální pohledy na vývoj konjunkturní situace v Evropské unii a ve světě - Sereghyová, Jana
Premeny konjunkturálnej situácie v zámorí. Aktuálna konjunkturálna situácia v Európskej únii. Vývoj makroekonomických ukazovateľov vo vybraných mimoeurópskych krajinách.