Vývoj vnímané korupce v zemích Visegrádské čtyřky a v Číně - Otáhal, Tomáš
Analýza vývoja korupcie podľa Indexu vnímania korupcie (CPI). Korelačná analýza CPI a HDP. Analýza vývoj korupcie v krajinách Vyšehradskej štvorky podľa Eurobarometra.