Voda verzus potraviny - Škultétyová, Ivona
Globálny dostatok vody a potravín neznamená dostatok vody a potravín pre jednotlivcov. Koľko vody a potravín potrebujeme. Voda potrebná pre zavlažovanie. Zdroje vody. Budúce nároky na potraviny a vodu. Scenáre využitia pôdy a vody.