IT trendy ve finančním sektoru a jejich obchodní přínosy - Húsek, Štěpán
Nové informačné technológie vo finančnom sektore, ktorých implementácia môže byť dôležitá z hľadiska poskytovana flexibilných a kvalitných IT služieb. Funkcie, ktoré umožnia realizáciu obchodných požiadaviek a splnia očakávania zákazníkov.