Inovací na pobočkách bank přibývá - Machala, Karel
Bankové pobočky sú verejnou tvárou bankovej značky, vnímané a ovplyvňované klientmi banky. Inovatívny dizajn bankových pobočiek a finančných inštitúcií. Mobilné a iné bankové pobočky.