Efektívne využívanie IKT v procese vzdelávania - Cárachová, Magdaléna
Vplyv moderných technológií na oblasť vzdelávania. Možnosti, ktoré poskytujú IKT pre tvorbu rôznych typov vzdelávacích a výukových projektov, ktoré pokrývajú široké spektrum oblastí života.