Simulácia prejavu subjektov dynamického nelineárneho systému v prostredí s ohraničeniami - Dvonč, Matej
Simulácia prejavov nelineárneho dynamického systému, ktorý sleduje správanie sa systému v okolí stacionárnych bodov pomocou časových priebehov a fázových diagramov a môže slúžiť na ilustráciu výsledkov analýzy nelineárnych dynamických systémov.