Bohémovia a ich význam v kreatívnej ekonomike - Szitásiová, Valéria, 1987-
Kto sú bohémovia. Bohémovia podľa prác R. Floridu. Bohemian index a jej hodnoty v USA. Aspekty skúmania bohémov v kreatívnej ekonomike. Význam bohémov z aspektu ľudského kapitálu. Metódy skúmania bohémov v kreatívnej ekonomike.