Náš francúzsky problém - Granvilleová, Brigitte
Pred eurozónou sa rysuje väčší problém, ako boli Grécko a Írsko. Dôsledky ekonomických disproporcií môžu totiž tvrdo dopadnúť na jednu z dvoch najvplyvnejších krajín EÚ - Francúzsko.