Prekoncepcia študentov FHI vo vyučovaní ProgA, ProgB - Turňa, Ľubomír
Hľadanie a získavanie výsledkov z pedagogického procesu s možnosťou potrebného zohľadňovania vnútornej previazanosti obsahu poskytovaných vedomostí v rámci vyučovacieho procesu, ktoré iba v malej miere zohľadňujú elektronické vyučovacie a testovacie systémy.