E-learning - tréningový nástroj a praktický sprievodca tvorbou etických rozhodnutí - Ukropová, Silvia
Využívanie informačných technológií v oblasti etického vzdelávania v úsilí o šírenie a rozvíjanie etickej uvedomelosti ľudí vo sférach praxe. Moderné trendy a reálne príležitosti obohacovať a zároveň zefektívňovať jestvujúce elementy tvoriace etické programy (napr. etický kódex).