Postavenie kreatívnej politiky v podmienkach Slovenskej republiky - Pajerská, Erika, 1988-
Pohľad na kultúrne a kreatívne odvetvia. Čiastková analýza Lisabonckej zmluvy a jej článku č. 167. Zelená kniha EÚ: Uvoľnenie potenciálu kultúrnych a kreatívnych odvetví. Slovenská republika a trend posilňovania kultúrnych a kreatívnych odvetví. Štatistické údaje z kultúrnych a kreatívnych odvetví. Intelektuálne vlastníctvo. Malé a stredné podniky a kreatívne odvetvia. Mobilita, dialóg a výmena skúseností. Vzdelávanie verzus kultúrne a kreatívne odvetvie. Iniciatíva Creative metropoles.