Nerovnosti v kvalite života domácností Slovenskej republiky z hľadiska ich príjmov a jednotlivých sfér kvality života - Psárska, Marianna
Vývoj nerovností v kvalite života domácností v Slovenskej republike. Sledovanie kvality života prostredníctovm čistých peňažných výdavkov domácností, ktoré sa odvíjajú od úrovne príjmovej stratifikácie spoločnosti a vývoja príjmov domácností.