Nové prístupy k meraniu blahobytu a výkonnosti - Muchová, Eva, 1961-
Limity HDP a alternatívny pohľad na meranie blahobytu a individuálnej spokojnosti. Index hrubého národného šťastia (Gross National Happiness) a Index šťastnej planéty (Happy Planet Index). Dlhodobo udržateľný ekonomický rast a vytvorenie blahobytu aj pre budúce generácie.