Registrácia zahraničných osôb podľa zákona o DPH - Zuziková, Alena
Zákon č.222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov v časti "Registračná povinnosť" upravuje okrem iných povinných registrácií pre daň z pridanej hodnoty aj registračnú povinnosť pre DPH zahraničných osôb. Túto registráciu upravujú ustanovenia par. 5 a par. 6 zákona. Ilustračné príklady.