Význam analýzy výsledku hospodárenia v riadení podniku - Kostková, Albína, 1951-
Analýza výsledku hospodárenia z pohľadu finančného účtovníctva. Vývoj výsledku hospodárenia sledovaného podniku v rokoch 2006-2010. Analýza výnosov a nákladov. Návrhy a odporúčania na zlepšenie finančnej situácie a zvýšenie efektívnosti podnikateľskej činnosti sledovaného podniku.