Cenová stabilita v krajinách V4 ako jeden z faktorov ovplyvňujúcich sociálnu situáciu obyvateľstva - Poláčková, Hana, 1968-
Faktory pôsobiace na vývoj inflácie v krajinách V4 predovšetkým v období po vstupe do Európskej únie. Podmienky stability hospodárstva a fungujúceho sociálneho sytému. Ekonomická a cenová stabilita.