Indie: země s budoucností - Kameník, Ivan
Vybrané číselné údaje o Indii. Snaha centrálnej vlády priviesť do krajiny zahraničný kapitál naráža na odpor záujmových skupín a politickej opozície. Pasívna obchodná bilancia krajiny. Informácie o súčasnej indickej ekonomike - energie, infraštruktúra, nové technológie, vzdelávanie. Úspešné malé a stredné podniky. Perspektívne odvetvia.